Tjänster

En komplett samarbetspartner till ditt företag eller bostadsrättsförening.

Vi arbetar med stora som små företag, entreprenader och serviceuppdrag.


Vi har fasta uppdrag inom byggström, etablering/ av-etablering, styr & regler mm. Vi har stor erfarenhet inom nyproduktion, servicearbeten och byggström. Vi arbetar bland annat med byggström åt stora företag samt montering och demontering utav modulhus. Vi har även specialiserat oss på spa -& poolinstallationer.

Det är inte projektets storlek som är avgörande utan vi ser alltid till att fullfölja våra åtaganden med 100% fokus. Vi sätter alltid kunden i första rummet och utfärdar generösa garantier – fem år på material och fem år på arbetet. Detta tycker är viktigt när man arbetar med el. 

Flexibel och kompetent arbetsgrupp


Vi har en bred arbetsgrupp med mycket god kompetens, som ger oss flexibilitet och en förmåga att utföra uppdragen snabbt och effektivt. Detta gäller alla våra uppdrag – såväl totalentreprenader som mindre vardagliga servicearbeten. Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd. 

Vi arbetar alltid efter en miljö -& kvalitetsplan. Vi använder alltid material som är hållbart för miljön och för slutresultat. Detta är en del av vårt arbetsmiljöarbete och leder till trevliga och säkra arbetsmiljöer.

Vi letar alltid smarta digitala lösningar för en trygg arbetsplats och minska kostnaderna. Med digitalisering av arbetsplatsen kan vi skräddarsy den bästa lösningen för just ert företag. Detta för att styra användning, minska kostnaderna och miljöeffektivisera er förbrukning på bästa möjliga vis.

Är du en fastighetsägare? Du får du inte missa de viktiga detaljerna. Med Fastighetsstyr ser vi till att du får en helhetsövervakning och kan styra värme, ventilation, belysning & larm direkt i din telefon. 

Serviceavtal för företag,
Kommuner & BRF

Företag

Privat